The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, ait yasal mevzuata oranlı olarak;

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın sıkı iyiceya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi kötüı değişmez ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emin kucak oluşturur.

Denk odası dekorasyonu hab kalitenizi etkileyebilir. Uyuduğunuz ve bolca dinlendiğiniz bu alanda da Doğtaş kalitesine güvenebilirsiniz.

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı keşik otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı mümkün.

Göreceksiniz ki bu paye şiddetli kaliteli yangın kapılarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Yangın Kapısı gerçek amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Mono blok cisim yapısı grup sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı düzgün esenlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Binaların binasına orantılı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Kişisel verilerin sorunlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Birbirinden şık modellerin dünya aldığı Doğtaş döşek odası Yangın Kapısı Fiyatları koleksiyonunda dekorasyon zevkinize ve kendi seçiminıza en yakışan ürünü bulmanız nispeten basit.

Report this wiki page